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2015年10月15日 (木)

葉山牛のステーキ(Hayama beefsteak)

私のブログではほとんど食べ物のことは書いたことがありません。たまには食物のことも書いてみようかと思います。昨日は初秋のとても気持ちの良いお天気でした。逗子の駅から娘の運転する車で葉山にあるステーキレストラン「角車」と言うお店です。平日なのに駐車場は満車でようやく1台停める場所がありました。このお店では牛の体の肉の部位を指定することができます。我々は柔らかい「ももステーキ」を注文しました。焼き具合はレアーですが高温に焼いた石がお皿に添えられているので好きなように追加で焼く事もできます。とても柔らかく美味しいステーキでした。しかし、庶民の普段の食事の○○倍近い○○でした。

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I didn't write any story or article concening in about food. I thought I should better to write something about food this time. It was a beautiful early Autumn day yesterday. My daughter brought us by her car from Zushi station to a restrant named "Tsunoguruma" in Hayama. This restrant is famouse for Hayama beefsteak. We can order beef meat of any portion of a cow. We ordered a round of beef as it is very soft. The beef were rare but a burned stone was attached on the plate so that we can grill again to be more good.
I prefer well done and the beef were so soft and good taste. However, the p○○○○ was much ○○ than usual ordinary peoples daily food !!   

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コメント

うわ~(* ̄ー ̄)おいしそうです!人気のレストラン気になります!

投稿: あやこ | 2015年11月27日 (金) 13時50分

コメントをありがとうございます。葉山や逗子方面には美味しいお店が色々ありますね。そば、ステーキ、ピザ、ケーキ、などなど、鎌倉駅西口に、おしゃれなお好み焼き屋があり座敷でテーブルを囲み綺麗な庭を眺めながら、、外国人にも人気のお店です。

投稿: | 2015年11月28日 (土) 08時37分

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